Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Skaistybės diržas Pleasure Stop

Prekės ženklas: DARKNESS
0 atsiliepimų
39.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Atraskite išskirtinės kokybės skaistybės diržą, kuris ne tik estetiškai patrauklus, bet ir praktiškai patogus. Individualiai reguliuojamas dydis dėka integruotų žiedų ir dirželių. Patikima metalinė spyna užtikrina, jog norimas išvaizdos ir jausmo derinys būtų išlaikytas nepriekaištingai.

Skaistybės diržas pagamintas iš dirbtinės odos ir metalo. Sukurtas atsižvelgiant į aukščiausius higienos standartus, įtraukiant ventiliacijos ir šlapinimosi angas, užtikrinančias ne tik patogumą, bet ir švarą naudojimo metu. Skirtas tiems, kurie trokšta išskirtinio intymumo lygio. Diržas sukurtas taip, kad erekcija taptų neįmanoma be išlaisvinimo, kurį kontroliuoja dominuojantis partneris, turintis raktą. Tai prideda intriguojančio žaidimo elementą, kuris gilina pasitikėjimą ir ryšį tarp partnerių.

Komplekte esanti metalinė spyna su rakteliais ne tik užtikrina papildomą saugumo jausmą, bet ir simbolizuoja pasitikėjimo bei kontrolės žaidimą, leidžiantį atverti naujas intymumo galimybes.

Pilnas ilgis - 12,5 cm, vidinis skersmuo - 4,5 cm, išorinis skersmuo - 5,5 cm.

Pridedama metalinė spyna su raktais.

Pirmąkart bandant naudoti šį aksesuarą, rekomenduojame susipažinti su juo ir įsitikinti, ar jis suteikia Jums norimą komforto lygį. Siekiant išvengti bet kokio nepatogumo, susitarę saugumo žodį ar veiksmą, kuris signalizuotų „STOP“, užtikrinsite, kad bet kuriuo momentu galėtumėte nutraukti žaidimą.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.