Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Penio žiedas Plazdantis drugelis

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
28.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

CalExotics kompanija per pastarąjį dešimtmetį nuosekliai žmonių fantazijas verčia į realybę. CalExotics įkūrėja ir savininkė Susan Colvin skiria neprilygstamą dėmesį detalėms, sukurė California Exotic Novelty prekės ženklą, kuris yra sinonimas su Quality Adult Toys. Prekės dailaus dizaino, funkcionalios ir itin vertinamos dailiosios lyties atstovių.

Žaismingo dizaino penio žiedas, akimirksniu praskaidrinantis nuotaiką savo žavia šypsena. Pagamintas iš minkštos ir elastingos medžiagos, prisitaiko prie penio apimčių, sustiprina erekciją ir prailgina lytinį aktą. Drugelio formos atšakėlė priglunda prie klitoriaus ir sueities metu maloniai plazdena. Įterpiama vibruojanti kulka, lengvai įjungiama vieno mygtuko paspaudimu, prireikus gali būti išimta ir naudojama erogeninių zonų stimuliacijai. Pats žiedas dengtas malonumo šereliais, taigi šis lytinis aktas bus itin jaudinantis!

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga:  PVC (žiedas) / ABS (kulka)

Ilgis: 7,5 cm

Skersmuo: 5 cm

Vibracija: 1 lygis

Baterijos pridedamos

Atsparus vandeniui nenardinant

Spalva: skaidri

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.