Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Penio žiedas Charged Big O (violetinis)

Prekės ženklas: The screaming
0 atsiliepimų
40.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Įkraunamas penio žiedas su galingu ir kompaktišku varikliu, kuris suteikia tris vibracijos greičius ir vieną pulsacijos impulsą. Tylaus veikimo, todėl nereikės nerimauto, kad naudojanti žaisliuką kažkas Jus išgirs. Stilingas, tekstūruotas penio žiedas tvirtai laikosi, prisitaiko prie penio apimčių, nes pagamintas iš elastingos medžiagos. Sustiprina erekciją, užlaiko kraują penyje, dėl to galėsite ilgiau mėgautis lytiniu aktu. Vibruojanti dalis skirta jausmingai klitorio stimuliacijai arba sėklidėms, priklausomai nuo to, į kurią pusę pasuksite kulką. Mėgaukitės abipusiškai įdomia ir malonia patirtimi!

Specifikacijos:

  • įkraunamas USB jungtimi, veikia 60 minučių;
  • 3 vibracijos greičiai, 1 pulsacijos impulsas;
  • pagamintas iš laboratoriškai patikrintų SEBS ir ABS plastiko medžiagų;
  • sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų ir latekso;
  • naudojamas akumuliatoriaus tipas: įkraunamas ličio jonų polimeras;
  • 100%  atsparus vandeniui.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.