Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Strap-On Išsvajotas dydis

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
49.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Ar visada norėjote labiau pasitikėti savo penio dydžiu ir mėgautis seksu su savo partnere pakankamai ilgai, kad abu pasiektumėte orgazmą? Norint pasiekti giliausius palaimos taškus dydis itin svarbus, o tikras vyras žino, ką daryti, kad jo moteris būtų patenkinta!  Dabar Jūs galite turėti ilgį ir apimtį, apie kuriuos visada svajojote!

Turščiaviduris Strap-On imituojantis realų penį, padabintas venomis, raukšlelėmis, jausminga galvute ir standžiomis sėklidėmis. Naudojamas vyrų, turinčių priešlaikinę ejakuliaciją arba norinčių prailginti lytinį aktą, padidinti apimtis arba po sėklos išsiliejimo ir toliau tenkinti savo mylimąją. Prie jo pritvirtinti elastingi diržai, kurie prisitaiko prie apimčių, patogiai priglunda prie kūno. Mėgaukitės nenutrūkstamu seksu, kol Jūs abu pasieksite kulminaciją! 

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: PVC, elastanas

Ilgis: 18,9 cm

Įterpiamas ilgis: 17,8 cm

Skersmuo: išorinis - 4,3 cm; vidinis - 3,3 cm

Diržų ilgis: 132 cm

Spalva: kūno, juoda

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.