Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Stimuliuojantis kremas Japoniškas Drakonas (60 ml)

Prekės ženklas: Shunga
4 atsiliepimai
3.75 4
39.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Japonija nuo seno garsėja, kaip erotikos gimtinė. Todėl aukščiausios kokybės stimuliuojančios medžiagos yra kilusios būtent iš ten. Šis stimuliuojantis kremas vyrams yra natūralus, pagamintas iš vaistažolių. Padės išlaisvinti seksualinę energiją slypinčią kiekvieno vyro kūne, sužadins lytinį potraukį ir padidins malonumą. Dėka šio kremo partnerės taip pat neliks nuskriaustos – kremas patekęs ant lytinių organų padidins jų jautrumą ir padės greičiau pasiekti orgazmą.

Tūris: 60 ml
Kvapas: Braškių
Ypatybės: Žadina seksualinį potraukį, didina jautrumą

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Rekomenduoju tiems, kurie mėgsta kintantį karščio / šalčio efektą. Puiki priemonė paįvairinimui.
      Patenkinta
    • GERAS DAIKTAS
      bicas
    • geras daiktas
      velnias
    • Labai geras kremukas, patiko tai, kad jis skirtas ir moterims ir vyrams. vyras mano juo deka ilgiau nebaige, o as jauciau gylesnius jausmus, didesni malonuma. Kremas gan brangokas, bet uztenka jo ilgam. Jau sito liko pas mus labai mazai, bet butunai pirksime dar :)
      Kiniete
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.