Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Skutimosi mašinėlė Bathmate Trim

Prekės ženklas: Bathmate
0 atsiliepimų
39.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Bathmate - kompanija, garsėjanti aukščiausios kokybės gaminiais, stiprinančiais penį. Dešimtmečius gamintojai padėjo vyrams pasiekti savo užsibrėžtus tikslus. Taigi, Bathmate pristato savo naują kūrinį - skutimosi mašinėlę.

Tai aukštos kokybės prietaisas, skirtas kūno priežiūrai, pašalinantis nepageidaujamus plaukus. Nuskusta intymi zona vyrams tokia pat svarbi, kaip ir moterims, kiekvienas norime partnerio, kuris turi tvarkingą ir švarią išvaizdą. Esant per daug plaukuotai intymiai zonai sunkiau naudoti penio pompas, nes plaukai neleidžia pilnai susidaryti vakuumui, dėl to treniruotės būna ne tokios efektyvios. Ši skutimosi mašinėlė padės pamiršti šiuos nesklandumus. 

Komplekte yra:

  • skutimosi mašinėlė;
  • 4 antgaliai, reguliuojantys kirpimo ilgį;
  • 2 skutimo galvutės;
  • USB laidas įkrovimui;
  • dėžutė laikymui.

Komplekte esančios dvi skutimo galvutės leidžia nuskusti skirtingas plaukų sritis. Didesnė skirta plačioms, gerai pasiekiamoms vietoms, o mažesnioji siauresnėms, ja lengviau manevruoti. Ši skutimosi mašinėlė pasitarnaus bet kurios srities plaukų skutimui: galvos, krūtinės, nugaros, rankų, kojų, pažastų bei intymios zonos. 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.