Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Muzika valdomas vibratorius Freestyle :G

Prekės ženklas: OhMiBod
0 atsiliepimų
109.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Perkelkite savo intymius žaidimus į visiškai naują lygį su „Freestyle: G“. Tai revoliucinis vibratorius, kuris sinchronizuojasi su muzika, paversdamas kiekvieną garsą jaudinančia vibracija. Įsivaizduokite technologiją, kurioje Jūsų mėgstamiausios dainos tampa šaltiniu ne tik emociniam, bet ir fiziniam malonumui. „Freestyle: G“ vibratorius sukuria tiksliai į G tašką nukreiptą, muzikos ritmu pulsuojančią stimuliaciją.

Ergonomiškos formos vibratorius turi specialiai suprojektuotą galvutę, kuri pasiekia ir masažuoja G tašką. Kompaktiškas, patogus laikyti rankoje ir valdyti. Galite prijungti savo iPod prie namų garso sistemos naudodami laidą ir leisti „Freestyle: G“ užkurti aistrą miegamajame.

Suderinamas su iPod, iPhone ar bet kuriuo MP3 grotuvu. Tai užtikrina, kad kiekvienas vibracijos režimas atitiktų grojamos dainos ritmą, suteikiant jaudinančią patirtį. Dėl belaidės technologijos „Freestyle: G“ suteikia judėjimo laisvę, leidžiančią visiškai atsipalaiduoti ir mėgautis akimirka.

Pagamintas iš hipoalerginio, aukštos kokybės ABS plastiko su PU danga ir chromo apdaila.

Be to, „Freestyle: G“ išsiskiria funkcionalumu - jį galima naudoti ne tik su muzika. Perjungus į rankinį režimą, galima išbandyti 7 vibracijos režimus, leidžiančius atrasti stimuliuojančius pojūčius. Tiek muzikos mylėtojams, tiek tiems, kurie mėgsta kontroliuoti padėtį, „Freestyle: G“ atveria duris į naujus malonumo horizontus.

Ilgis - 15,9 cm, naudojamas ilgis - 12,7 cm, skersmuo - 2,9 cm.

Savybės:

Muzikos režimas;
Ergonomiškas dizainas;
Saugios ir higieniškos medžiagos;
Galingas ir tylus.

Papildomos funkcijos:

Nepriklausomas muzikos garsumo ir vibracijos intensyvumo valdymas;
Veikimo atstumas iki 7,5 m nuo belaidžio 2,4 GHz siųstuvo;
Įkraunama baterija veikia iki 5 valandų;
Atsparus vandens purslams;
Kūnui nekenksmingos medžiagos - be ftalatų;
Galingas variklis, veikia itin tyliai;
Aksominė apdaila su chromo akcentais;
Komplekte patogus kelioninis dėklas ir adapteriai.

Suderinama su:

Visi iPod® modeliai;
iPhone™;
Mp3 grotuvai;
Namų garso sistemos.

Apima:

Bevielis, muzika valdomas vibratorius;
Belaidis siųstuvas su 2xAAA baterijomis;
30 cm 3,5 mm jungties kabelis AUX jungčiai;
Universalus įkroviklis;
Instrukcijų vadovas.

Rekomenduojama naudoti su vandens pagrindo lubrikantu. Po naudojimo nuplaukite šiltu vandeniu ir nuvalykite antibakteriniu sekso žaisliukų valikliu.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.