Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Analinis kaištis Feelz Toys

Prekės ženklas: feelztoys
1 atsiliepimas
4.50 1
17.95 € 12.56 €
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Analinis kaištis Feelz Toys, tai elegantiškas gaminys tiek jam, tiek jai. Patrauklaus, modernaus dizaino kaištis pagamintas iš 100% aukščiausios kokybės medicininio silikono.

Kaištis unikalios pumpuro formos, kad būtų lengviau įvesti, todėl tinkamas ir niekada nebandžiusiems analinio stimuliavimo.

Dar įdomiau, kad jis puikiai tinkamas g-taško stimuliavimui, todėl jei poroje nuspręsite, kad analinis ne Jums, nereikės žaislo padėti giliai stalčiuje (įspėjimas, jei stimuliavote analinę angą, būtinai nuplaukite kaištį ir tik tuomet galite įvesti į vaginą).

Švelnus ir malonus odai prisilietimas garantuoja patį didžiausią pasitenkinimą. Bekvapė, beskonė, neakyta, antialerginė ir lengvai valoma gaminio medžiaga suteiks vien džiaugsmą ir patogumą.

Feelz Toys - su CE standartu, vieni inovatyviausių, saugiausių, draugiškiausių aplinkai gaminių rinkoje.

Naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus, nes silikono pagrindo lubrikantai gali pažeisti paviršių.

Bendras ilgis: 13cm

Skersmuo: 3cm

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • pagal foto buvo sunku isivaizduoti dydi, atrodo didesnis nei yra, tai siaip likau patenkinta kad is tikro ne per didelis. kokybiskas
      chris
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.