Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibruojančios kelnaitės Erotinė fantazija

Prekės ženklas: Fetish Fantasy
0 atsiliepimų
109.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vibruojančios kelnaitės, kurias bus galima panaudoti ne tik įprastu nuotoliniu būdu.

Komplekte rasite kelnaites, kurios yra pagamintos iš vinilo ir yra vieno dydžio ( juosmens apimtis iki 112cm.), vibruojančią kulką ir dildo.

Dildo, kuris gali būti panaudojamas kaip strap-on ir yra pagamintas taip, kad papildomai garėtumėte įterpti kulką ir mėgautis vibracija, tad visa kontrolė tik jūsų rankose. 

Kulka lepins net 10 režimų, tad tikrai rasite tą, kuris patiks labiausiai.  Vibruojanti kulka yra atspari vandeniui, tad mėgautis galėsite net ir duše.

Valdoma nuotolinio valdymo pulteliu, pulteliu reikalingos baterijos 3x LR44. Kulka yra įkraunama USB laidu, kurį rasite komplekte. 

Sudėtis: poliamidas, vinilas, guma ir spandex

Spalva: juoda

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nepamirškite nuplauti vandeniu bei muilu ir dezinfekuoti specialiu sekso žaislų valikliu. 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.