Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Webb (juodas)

Prekės ženklas: Pretty Love
2 atsiliepimai
2.50 2
64.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Šis aptakaus dizaino vibratorius patenkins Jūsų giliausius norus ir pavers visas erotines fantazijas realybe. Rabbit tipo, pagrindas lenktas, galvutė išraiškinga, specialiai pritaikyta G taškui. Triušiuko formos atšakėlė abgaubia klitorių ir intensyviai jį stimuliuoja. Du motorai, valdomi atskirai, tai reiškia, kad pagrindas ir atšakėlė veiks taip, kaip Jūs panorėsite. 12 skirtingų vibracijos funkcijų neleis Jums nuobodžiauti. Pagamintas iš silikono, dėl to yra šilkinio švelnumo, greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų. Negana to, vibratorius pakraunamas ir atsparus vandeniui, taigi atsipalaiduokite ir nerkite į malonumų bangas!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 21 cm

Skersmuo: 3,5 cm

Vibracija: 12 programų

Įkraunamas USB jungtimi

Atsparus vandeniui

Spalva: juoda

 

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Labai fainas zuikutis. Greitai pasikrauna, vibracija stipri, idomus ir skirtingi rezimai, lengvai plaunasi, medziaga svelni, dydis taip pat pats tas, rankena patogi, grazaus dizaino, nu zodziu super, labai dziaugiuosi, kad nusipirkau!!!!!
      Poniute
    • Noriu nusipirkt
      Ona Čiuprinskienė
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.