Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Stimulate-Her

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
124.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Šis žaisliukas patenkins visus Jūsų poreikius! 

„Rabbit“ tipo vibratorius lenktu, tekstūruotu pagrindu G-taškui masažuoti ir ypatinga atšakėle klitoriui. Klitorio atšakėlėje yra trys maži liežuvėliai, jiems vibruojant suteikiami ypač intensyvūs pojūčiai. Lenktas vibratoriaus pagrindas puikiai padės atrasti ir stimuliuoti G-tašką. 

Vibratorius pagamintas iš šilko švelnumo medicininio silikono. Ši medžiaga bekvapė, ji greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, ją lengva valyti ir prižiūrėti.

Žaisliukas turi galingą, bet tylų variklį, todėl galėsite nesijaudinti, kad kas nors Jus išgirs. Vibratorius turi 10 vibracijos funkcijų, bet tai dar ne viskas! Žaisliukas turi ir specialią judėjimo „aukštyn-žemyn“ funkciją, kuri imituoja sekso metu atliekamus judesius, todėl pojūtis bus itin natūralus. Vibracijos ir judėjimo funkcijos gali būti valdomos atskirai. Taip pat vibratorius turi labai naudingą šilumos funkciją.

Vibratorius įkraunamas USB jungtimi, o tai reiškia, kad jis kur kas galingesnis, nei žaisliukai, įkraunami baterijomis. Atsparus vandeniui.

Naudojimas: 

Norėdami įjungti judėjimo „aukštyn-žemyn“ funkciją, spauskite įjungimo / išjungimo mygtuką 3 sekundes, paspauskite dar kartą, norėdami pasirinkti funkciją. Paspauskite ir palaikykite norėdami išjungti.

Norėdami įjungti vibraciją, paspauskite ir palaikykite paspaudus viduryje esantį mygtuką. 

Norėdami įjungti šildymo funkciją, paspauskite ir palaikykite apatinį mygtuką 3 sekundes. 

Įkraunamas per 2 valandas, pilnai įkrautas veikia iki 2 valandų.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 24,1 cm

Įterpiamas gylis: 11,4 cm

Skersmuo: 3 cm

Vibracija: 10 režimų

Įkraunamas USB jungtimi

Atsparus vandeniui

Tylaus veikimo

Spalva: violetinė
 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.