Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Sassy

Prekės ženklas: PILLOW TALK
3 atsiliepimai
5.00 3
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Rafinuoto dizaino vibratorius su idealiai išlenktu galiuku, skirtu G taško stimuliavimui. Daili rankena, dekoruota kvadratėliais, tikru Swarovski akmenėliu puoštas mygtukas, kuriuo valdysite galingas, kraują kaitinančias vibracijas. Quick Off funkcija, leidžianti akimirksniu išjungti vibratorių bei užrakinimo funkcija, užtikrinanti, kad žaisliukas neįsijungs netikėčiausiu metu, tai leis jį laisvai pasiimti su savimi į kelionę, nereikės rūpintis, jog šis įsijungs. Įkraunamas USB jungtimi, dėl to kur kas galingesnis ir ištvermingesnis nei įprastiniai, veikiantys su baterijomis. Pagamintas iš silikono, jis šilkinio švelnumo, greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 20 cm

Skersmuo: 3,8 cm

Svoris: 412 g

Vibracija reguliuojama

Įkraunamas

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Nuostabus daikciukas, nerealus potyriai su juo
      Monika
    • grazutis bei labai patogus naudoti, patinka, kad tyliai veikia, o dar ir labai galingas
      Urte
    • ir grazus ir galingas, ko daugiau ir bereikia!
      Dovile
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.