Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius klitoriui Mister Sweetspot

Prekės ženklas: feelztoys
0 atsiliepimų
49.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Mažas, dailaus dizaino vibratorius, puikiai telpantis delne pamalonins Jus taip, kaip to nusipelnėte!

Diskretiško dydžio, išskirtinio dizaino žaisliukas sukurtas masažuoti jautriausią Jūsų kūno vietą – klitorį. Žaisliukas yra švelnus ir labai lankstus, todėl puikiai tiks įvairių erogeninių zonų stimuliacijai. Šio mažylio galiukas ypač nedidelis, todėl suteikia labai tikslią stimuliaciją.

Žaisliukas pagamintas iš medicininio silikono, kuris labai malonus kūnui, greitai sušyla, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, jį lengva valyti ir prižiūrėti.

Vibratoriaus galiukas yra labai lankstus, o tai reiškia, kad naudodama didesnį spaudimą, jausite intensyvesnius pojūčius. Žaisliuke įtaisytas ypač galingas, bet tyliai veikiantis variklis, dėl kurio mėgausitės 10 vibracijos režimų. Vibratorius visiškai atsparus vandeniui, todėl galėsite žaisti net vonioje ar duše! Įkraunamas USB jungtimi.

Rekomenduojama naudoti vandens pagrindo lubrikantą ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Naudojimas:

Spauskite įjungimo / išjungimo mygtuką 1 sekundę, kol žaisliukas suvibruos ir užsidegs violetinė lemputė. Norėdama pasirinkti vibracijos režimą, trumpai spauskite įjungimo / išjungimo mygtuką. Norėdama išjungti vibratorių, 3 sekundes palaikykite paspaudusi įjungimo / išjungimo mygtuką.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 14,5 cm

Vibracija: 10 režimų

Įkraunamas, įkrautas veikia iki 2 valandų

Atsparus vandeniui

Tylus

Spalva: violetinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.