Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Kablys

Prekės ženklas: Adrien Lastic
0 atsiliepimų
99.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Jausmingas vibratorius, kuris patenkins net išrankiausių lūkesčius, kiekvienai erotiškai akimirkai! Pagamintas iš aukščiausios kokybės medicininio silikono, kuris pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, ant jo nesikaupia bakterijos, pasižymi antialerginėmis savybėmis, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų, lengva valyti ir prižiūrėti. 

Inovatyvaus dizaino žaisliukas, kuris vienu metu stimuliuos G-tašką ir klitorį, o jūs patirsite orgazmą po orgazmo... Vibratorius turi du labai galingus variklius ir 10 ypač tyliai veikiančių vibracijos režimų. Valdymas itin paprastas – mygtuko paspaudimu ant žaisliuko, o dar patogiau, kad galėsite valdyti ir nuotolinio valdymo pulteliu! Pasilikite jį sau arba perduokite partneriui ir pasinerkite į netikėtų malonumų jūrą! Žaisliukas itin universalus, gali būti naudojamas tiek solo žaidimuose, tiek porų seksui. Į komplektą įeina dirželis, su kuriuo žaisliuką paversite vibruojančiomis kelnaitėmis, kurios gali būti dėvimos ir viešumoje. 

Tiek vibratorius, tiek pultelis yra kraunami USB jungtimi, todėl pamirškite vargą dėl baterijų. Komplekte rasite ir satininį laikymo maišelį.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas su PU danga

Ilgis: 13,5 cm

Įterpimo gylis: 4,2 cm

Skersmuo: 2,5 cm

Vibracija: 10 režimų

Pakraunamas USB

Valdomas nuotoliniu būdu

Spalva: violetinė
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.