Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Išmanusis zuikutis

Prekės ženklas: Lovense
0 atsiliepimų
128.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Daugiafunkcis, itin aukštos kokybės vibratorius. Žaisliukas turi 2 atšakėles – pagrindinę, skirtą vaginalinei stimuliacijai ir papildomą, mažesnę, skirtą klitorio zonos stimuliacijai.

Vibratorius yra išmanus – gali būti valdomas mobiliąja programėle, per atstumą, taip suteikdamas dar daugiau panaudojimo galimybių. Vibracija stipri ir galinga, tačiau vibratorius dirba diskretiškai ir tyliai.

Žaisliukas pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono, todėl yra ne tik visiškai saugus naudoti, bet ir itin malonus kūnui, paviršius šilko švelnumo.

Pakraunamas USB, todėl galėsite pamiršti nepatogumus dėl pasibaigusių baterijų, nereikės jų pirkti ir keisti, patogiai pakrausite savo žaisliuką, tarsi mobilųjį telefoną. Vibruoja trejais skirtingais dažniais.

Vibratorius visiškai atsparus vandeniui.

Programėlę nemokamai atsisiųsti galite App Store ir Google Play.

Rekomenduojama valyti specialiu sekso žaislų valikliu ir naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantais.

Medžiaga: silikonas
Ilgis: 23 cm
Skersmuo: 3,8 cm - pagrindinė dalis / 2,2 cm - klitorio atšakėlė
Vibracija: 3 dažniai
Baterijos: įkraunamas USB
Spalva: rožinė
 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.