Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Her Ultimate Pleasure Holiday

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
199.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Išskirtinis žaisliukas, kuris lepina savo funkcijų gausa. Itin prabangus dizainas, kuris papildomai dekoruotas 24 karatų aukso detale, puikiai tiks prabangiai dovanai.  

Žaisliukas lepina 10 vibracijos režimų G taškui iš pailgosios pusės, o kitoje pusėje esantis klitorio stimuliatorius lepins net  7 judesio režimais. Siurbimo puodelis lepins 3 įsiurbimo-vakuumo intensyvumo lygiais, kuriuos saugiai valdysite dėka vakuumo atleidimo funkcijos. Siurbimo puodelis yra nuimamas ir visas funkcijas galima valdyti atskirai.  Žaisliukas yra itin galingas bei funkcionalus, tad pateisins visus įmanomus jūsų lūkesčius. 

Įterpiamas ilgis: 12,5 cm. 

Visas ilgis: 25,4 cm. 

Skersmuo: 3,8 cm

Spalva: raudona

Šis vibratorius pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir ABS plastiko bei yra iš dalies atsparus vandeniui. 

Vibratorius įkraunamas magnetiniu USB įkrovikliu, bei komplekte taip pat rasite maišelį žaisliuko laikymui. 

Rekomenduojama naudoti su vandens pagrindo lubrikantu bei valyti antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.