Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Heating

Prekės ženklas: Javida
1 atsiliepimas
5.00 1
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Ekstravagantiškas vibratorius, turintis šilumos funkciją, leidžiančią šiam išdykėliui įkaisti net iki 42 °C temperatūros! Vos įjungus vibratoriaus galvutė pradeda šilti automatiškai. Visada norėjote į save įterpti šiluma dvelkiantį, galingą žaisliuką? Štai jis - Jūsų paslaugoms! 

Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, kuris yra itin glotnus, malonus sąlyčiui su oda, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų. Tylaus veikimo, įkraunamas USB jungtimi, o tai užtikrina, kad jis bus galingas ir ilgaamžis! 

Pagrindas lenktas, galvutė atsikišusi, pritaikyta G taškui, o atšakėlė klitoriui. Vibratorius turi du motorus, vienas pagrinde, kitas atšakėlėje, abu turi po 5 vibracijos funkcijas, valdomas atskirai mygtukais, esančiais ant rankenėlės. Šis karštas draugas neleis Jums nuobodžiauti, dviguba stimuliacija jautriausiose Jūsų vietose išves Jus iš proto!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: ABS / silikonas su PU danga

Bendras igis: 22 cm

Įterpimo gylis: 11,5 cm

Skersmuo: 2,6 - 3,5 cm

Vibracija: 5 modeliai 

Įkraunamas

Spalva: purpurinė

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Labai fainas, malonus ir galingas. Stimuliaciją suteikia neapsakomą, tokios, kurios dar nerutėjau. Labai patogus naudojimas ir valymas. O dar šildymo funkcija - tai tikrai reikalingas privalumas žaisliukui. Rekomenduoju.
      Minka
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.