Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Classic Curve (mėlynas)

Prekės ženklas: B Swish
0 atsiliepimų
27.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Ypač diskretiškas ir kompaktiškas vibratorius, kuris papildys Jūsų sekso žaisliukų kolekciją. Jo užlenktas galiukas specialiai pritaikytas G taško, klitoriaus, spenelių, varpos galvutės ar kitų erogeninių zonų stimuliacijai. Valdykite daugiafunkcinę vibraciją sukdami dangtelį į dešinę - kuo toliau suksite, tuo stipresnis virpesių intensyvumas.

Pagamintas iš higieniškų, neporių silikoninių medžiagų, kurios saugios kūnui ir malonios liečiant. Unikali medžiaga greitai sušyla, kad atitiktų kūno šilumą, tuo pačiu siūlydama šilkinį slydimą. Atsparus vandeniui, tylaus veikimo, puikus pasirinkimas kelionėms.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikanu, valyti muilu ir šiltu vandeniu.

Funkcijos:

100% kūnui saugios medžiagos

Foninio apšvietimo spalva: balta

Spalva: mėlyna

Medžiaga: silikonas, ABS plastikas

Bendras ilgis: 10 cm

Apimtis: 2 cm

Baterijos: 1 x AA (nepridedama)

Funkcijos: 5 vibracijos greičiai

Naudojimo laikas: 3 valandos

Dėžutės turinys: 1 instrukcijų brošiūra, 1 vibratorius, 1 maišelis

Atsparus vandeniui
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.