Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius BSwish BGood Classic

Prekės ženklas: B Swish
0 atsiliepimų
29.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Klasikinės formos vibratorius puikiai tiks įvairių ergoneninių zonų stimuliacijai! Žaisliukas pravers ne tik masturbacijos, bet ir žaidimų su partneriu metu.

Žaisliuko pagrindas tiesus, lygus ir labai švelnus, smailėjantis galiukas užtikrins ypač tikslią stimuliaciją. Vibratorius idealus tiek G-taško, tiek klitorio ir kitų erogeninių zonų stimuliacijai. 

Vibratorius pagamintas iš neporėto, kūnui saugau ABS plastiko dengto PU danga, kuri suteikia šilko švelnumo paviršių. 

Žaisliukas turi 5 vibracijos režimus, kurie valdomi vos vieno mygtuko paspaudimu! Vibratoriaus mygtukas apšviestas, tad ir tamsoje juo naudotis bus itin lengva.

Atsparus vandeniui, tad puikiai tiks pasimėgauti ir duše ar vonioje, tik prieš tai įsitikinkite, kad baterijų dangtelis sandariai užsuktas. Įkraunamas dviem AA tipo elementais, kurie nepridedami.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: ABS, PU

Ilgis: 17,8 cm

Skersmuo: 2,5 cm

Vibracija: 5 režimai

Elementai: 2xAA (nepridedami)

Atsparus vandeniui

Spalva: mėlyna

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.