Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vergovės rinkinys Purpurinė ekstazė

Prekės ženklas: EXPERIENCE
0 atsiliepimų
51.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

BDSM yra pagrįstas seksualinio elgesiu ir veiksmais, kuriuos dalyviai laisvai priima ir susitaria dėl jų. Pagrindinė šios seksualinės alternatyvos savybė yra kiekvieno dalyvio pagarba ir laisvė. Pažvelkime į vergijos prasmę. Jūs visada turite žinoti apie save ir savo partnerio poreikius. Jei manote, kad kam nors kyla komplikacijų, sustokite ir paklauskite, ar viskas gerai. Gera idėja yra parengti raktinį žodį, kuris reikš, kad norite sustoti ar sulėtinti greitį. Su šiuo rinkiniu Jūs užtikrinsite saugią patirtį ir įdomų rezultatą. Jame yra:

  • reguliuojamo suveržimo antrankiai kojoms ir kulkšnims, turintys grandines prisegimui, galėsite prisegti prie lovos, kėdės ar juos tarpusavyje vienus su kitais;
  • žavingi spenelių papuošimai, dekoruoti žvyneliais ir kutais, suteiks išskirtinį įvaizdį merginai;
  • 5 metrų ilgio virvė pančiojimui, kuri leis Jums išlaisvinti fantaziją, surišti taip, kaip norisi;
  • burnos kaištis su skylutėmis rutuliuke, leidžiančiomis laisvai kvėpuoti, dirželių susegimas reguliuojamas;
  • plakimo mentelė su kilpa laikymui, pojūčių stiprumas priklauso nuo Jūsų užsivedimo;
  • plunksna švelniam ir erzinančiam kutenimui;
  • akių kaukė teminiam vakarui, leidžianti įsijausti į vaidmenį.

Medžiaga: poliesteris, poliuteranas ABS, metalas, žvyneliai

Spalva: purpurinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.