Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vaginaliniai kamuoliukai Slapta (rožiniai)

Prekės ženklas: Joydivision
2 atsiliepimai
5.00 2
34.23 € 27.38 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Išskirtinio dizaino vaginaliniai kamuoliukai, neturintys ištraukimo virvelės, jų skersmuo 3,7 cm. Kamuoliukai apgaubti patentuota įvedimo ir ištraukimo kilpa, kurios dėka kamuoliukų visiškai nesimato iš išorės.

Kamuoliukų viduje yra mažesni rutuliukai, kurie vibruoja ir sukasi nuo menkiausio judesio, taip sukeldami malonią vaginos stimuliaciją. Šie rutuliukai ne tik teikia malonumą, tačiau tuo pačiu masažuoja ir treniruoja vaginos raumenis, dėl šios priežasties ilgainiui galėsite pajusti stipresnius orgazmus ir suteikti didesnį malonumą savo partneriui. Įpakuota gražioje dėžutėje.

Gamintojas "Joydivision".

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • kamuoliukai geri, maloniai ir švelniai įsideda, bei puikiai ir maloniai treniruoja raumenukus, jauciu efekta, buna, kad ir susijaudinu, tikrai kokybiški kamuoliukai, verti demesio, be to lengva valyti, nekaupia nesvarumu, todel jaučiuosi saugiai del ju naudojimo
      Mėta
    • Aukštos kokybės, pratimus atlikti ir lengviau, ir maloniau.
      Gerda
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.