Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Prostatos masažuoklis Rebel RC Prostate

Prekės ženklas: Rebel
0 atsiliepimų
99.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Prostatos masažuoklis, tai neatsiejama sveikos prostatos dalis, kuria turėtų rūpintis kiekvieno amžiaus vyras. Šis masažuoklis skirtas ne tik puikiai prevencijai, tačiau ir malonumui, kurį pajausite atradę savo itin jautrų ir stebuklingą tašką.

Valdomas nuotolinio valdymo pulteliu, baterijos pridedamos 1 x LR23A, tai itin patogu, nes nereikės galvoti apie valdymą mygtukais, o gal būt kontrolę perduosite į antrosios pusės rankas. 

Masažuoklis yra lenktos formos, tad puikiai pasieks prostatą ir tinkamai ją stimuliuos. Papildomi 11 vibracijos režimų suteiks dar intensyvesnių ir malonesnių pojūčių. Žaisliukas turi švelnius šerelius, kurie išdėlioti atšakėlėje, kuri stimuliuoja tarpvietę,

Šis prostatos masažuoklis turi visas, pačias geriausias savybes, kurios užtikrins aukščiausios kokybės malonumą - yra atsparus vandeniui, pakraunamas USB laidu, bei itin tylus. Pagamintas iš itin švelnaus ir kokybiško silikono, kuris pasižymi antibakterinėmis savybėmis, yra lengvai valomas ir itin greitai sušyla.

Turi kaitinimo (šildymo) funkciją, įšyla iki 42°C, tad visada galėsite nuspręsti kaip mėgausitės šiandien.

Naudojamas ilgis: 10,5 cm.

Ilgis: 13,6 cm.

Diametras: 3,4 cm. 

Medžiaga: silikonas, ABS

Spalva: juoda.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nepamirškite nuplauti vandeniu bei muilu ir dezinfekuoti specialiu sekso žaislų valikliu. 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.