Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Penio žiedas Charged Yoga (pilkas)

Prekės ženklas: The screaming
1 atsiliepimas
5.00 1
46.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Pasirinkite Jums abiems tinkamą sekso pozą, naudodami Charged Yoga - universalų penio žiedą, sukurtą susilenkti ir išsitempti, kai atliekamas intymus judesys. Šis unikalus vibruojantis žiedas yra ypatingo komforto, todėl lengva dėvėti, nejaučiamas suveržimas, tempimas, dėl to jis puikus pasirinkimas pradedantiesiems žiedų naudotojams ir įvairiapusiškumo gerbėjams. Kaip pastebėjote, jis turi du žiedus, taigi naudojimas gali būti dvejopas: apatinis maunamas ant penio šaknies, o viršutinis naudojamas kaip kilpa pirštui, taip galėsite reguliuoti žaisliuko variklį, prireikus jų atitraukti nuo penio ar klitoriaus. Kitas pasirinkimas - viršutinis žiedas ant penio, apatinis už sėklidžių, taip suteiksite stimuliaciją sėklidėms. 

Šis aukštos kokybės sekso žaislas poroms yra pagamintas iš elastingos SEBS medžiagos, kuri prisitaiko prie penio apimčių, į jį įterpiama vibro kulka, padengta ABS plastiku. Abi medžiagos buvo išbandytos laboratorijoje, kad būtų užtikrintas saugumas kūnui. Įkraunamas USB jungtimi, turi net 10 skirtingų vibracijos ir pulsacijos funkcijų, valdomų vieno mygtuko paspaudimu! Vooom technologija integruota į kulką, ji sukuria unikalią vibracijos formą, suteikiančią gilią ir intensyvią stimuliaciją, leidžiančią jausti labai skirtingus pojūčius, kuriais mėgaujasi abu partneriai. Atsparus vandeniui, aukštos kokybės variklis, kuris suteiks malonumą net ir po vandeniu!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Savybės:

  • įkraunamas USB jungtimi, veikia 60 minučių;
  • Vooom vibracijos technologija;
  • 10 intensyvių ir tylių vibracijos bei pulsacijos funkcijų;
  • pagaminta iš laboratorijoje patikrintų, saugių ABS ir SEBS medžiagų;
  • 100% atsparus vandeniui.

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • su draugu pabandymui nusipirkom ir tikrai nesigailim, nereikia daznai kraut, gerai vibruoja, svarbiausia neburzgia garsiai :D
      Toma
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.