Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masturbatorius su vibracija Jamyjob

Prekės ženklas: JAMYJOB
0 atsiliepimų
49.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Masturbatorius, kuris išves iš proto kiekvieną stipriosios lyties atstovą. 

9 vibracijos režimai, tad be vargo pasirinkiste tą, kuris patiks labiausiai. Žaisliukas galimas naudoti ir duše, nes yra atsparus vandeniui. Žaisliuko dizainas sukurtas taip, kad itin tiksliai stimuliuotų jautriausius taškus, o ypač galvutę, tad pojūčiai gali būti iš ties stiprūs. 

Masturbatorius pagamintas iš silikono, tad yra itin švelnaus paviršiaus, nekaupia kvapų ir bakterijų. 

Kraunamas: 60 min, naudojamas: 60 min.

Medžiaga: silikonas, ABS

Spalva: juoda

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Po naudojimo nuplaukite vandeniu ir muilu, bei  dezinfekuokite specialiu sekso žaislų valikliu. 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.