Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Masturbatorius Mega Fuck Slut

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
1,154.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

DĖMESIO: užsakant prekę yra būtinas išankstinis apmokėjimas. Prekės pristatymo terminas - 2 savaitės. Prekė negrąžinama ir nekeičiama.

Išskirtinis masturbatorius, kuris 2013 metais laimėjo TLA Raw apdovanojimą kaip geriausias sekso žaisliukas! Visada svajojote išdulkinti didžiakrūtę merginą su apvaliais klubais, riestu užpakaliuku ir siauručiu liemeniu? Tai ko jūs laukiate?! Ištraukite šį žaisliuką iš dėžės, patepkite lubrikantu ir įbrukite savo tvirtą penį iki pat galo! 

Šis masturbatorius vienas realistiškiausių sekso žaislų, kuris yra sukurtas. Pagamintas iš be galo minkštos, švelnios ir elastingos Fanta Flesh medžiagos, atkartojančios tikrą odą. Jo angos dengtos stimuliuojančiais gumbeliais, kurie audringai masažuos Jūsų penį, pojūtis bus geresnis nei su realia moterimi!

Nuo seksualių pečių iki apvalių klubų, plokščio pilvuko ir iš proto vedančios vaginos - ji yra tobula moteris, be erzinančio požiūrio ir galvos skausmo! Griebkite jos didžiules, stangrias krūtis, įbrukite savo pasididžiavimą ir parodykite jai koks eržilas esate! Apverskite ją ant pilvo, praskleiskite jos užpakaliuko žandukus ir pasinerkite į jos siaurutį anusą! Ji šilta, stangri, švelni, turi siauras malonumo angas ir niekada nesako ne! Galite ją pasodinti, atsigulti ant jos, pasiguldyti ją ant šono, o gal norite sekso ant virtuvės stalo? Ji lanksti ir mėgstanti įvairovę sekse! Svarbiausias jos tikslas - patenkinti Jus! Ji mėgsta šuniuko, misionieriaus, šaukštelio ir visas kitas pozas, kurias tik sugalvosite. Baigti galėsite jai ant pilvumo, krūtų ar nugarytės, o jai tai labai patiks! Geriausia tai, kad po intymių nuotykių galėsite ją pakišti po lova, įdėti į spintą ar kur tik panorėsite. Jokių įsipareigojimų, jokių priekaištų ir jokių rūpesčių. Bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje - jos vagina ir užpakaliukas pasiruošę apgaubti Jūsų penį ir suteikti nepamirštamą malonumą!

PASTABA: vagina ir anusas yra atskiros angos, abi yra 17,78 cm ilgio. Kiekvieno tunelio sienelės yra ypač sandarios ir elastingos, nes Fanta Flesh medžiaga imituoja realiausią visų laikų patirtį. Nenustebkite, pirmą kartą abi angos pasirodys labai ankštos, tačiau po kelių sesijų jos prasitampys, svarbiausia gausiai naudoti vandens pagrindo lubrikantą. Naudokite dušo ar klizmos sistemą, kad išplautumėte ir išvalytumėte kanalus. 

PRIEŽIŪRA: plauti šiltu vandeniu ir muilu, nupurkšti antibakteriniu sekso žaislų valikliu, po to nušluostyti sausu rankšluostėliu. Kai masturbatorius visiškai išdžiūsta, pabarstykite priežiūros pudra, kad medžiaga kuo ilgiau išliktų kokybiška.

DĖMĖSIO: Nemerkite ir nenardinkite masturbatoriaus į vandenį. Ant jo kaklo srities yra skylė, kuri naudojama kaip anga masturbatoriaus viduje esančiai putplasčio medžiagai, ji skirta jo tūriui ir pilnatvei suteikti. Putplastis NĖRA atsparus vandeniui, dėl to neturėtų patekti sąlytis su bet kokios formos skysčiu.

Medžiaga: TPR

Ilgis: 69 cm

Plotis: 36 cm

Aukštis: 22 cm

Svoris: 11,3 kg

Spalva: kūno

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*

    Panašiausios prekės

    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.