Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Masažo aliejus Nuru Exotic Fruits (250 ml)

0 atsiliepimų
24.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Malonaus egzotinių vaisių aromato „Nuru“ masažinis aliejus suteiks neapsakomą atsipalaidavimą, o dėka natūralių sudedamųjų dalių ir jūrų dumblių ekstrakto, šis produktas giliai maitina odą ir stimuliuoja pojūčius. Sudėtyje esantys natūralūs aliejai odai suteikia stangrumo, drėkina ją ir skatina ląstelių regeneraciją. 

Aliejus puikiai tiks ne tik jausmingam masažui, bet ir pravers ypač karštai preliudijai!

Savybės:

• Ypač aukštos kokybės;
• Praturtintas afrodiziakais;
• Natūralūs ingredientai;
• Drėkina, stangrina odą, skatina jos atsinaujinimą;
• Ypač malonaus aromato;
• Kiekis: 250 ml

Sudėtis: saldžiųjų migdolų aliejus, abrikosų kauliukų aliejus, kviečių gemalų aliejus, jūros dumblių ekstraktas, izostearinis emulgatorius, jojobos aliejus, vynuogių sėklų aliejus, tocopheryl acetate (vitaminas E), ylang ylang aliejus.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.