Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Masažo aliejus Magoon Ispaniškas Dvelksmas (100ml)

Prekės ženklas: Magoon
1 atsiliepimas
10.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Erotinis masažas - tai tinkamiausias būdas parodyti savo dėmesį mylimam žmogui. Aukštos kokybės, Magoon afrodiziakiniai masažo aliejai puoselėja odą, ją giliai drėkina, apsaugo nuo šerpetojimo ir maitina. Aliejus švelniai slysta kūnu, sužadindamas karščiausius jausmus. Magoon masažo aliejai yra tirpūs vandenyje, todėl jie lengvai nuplaunami. Masažinio aliejaus kvapas primena ispaniškus aromatus. 

Kiekis: 100ml.

Pagaminta Vokietijoje!

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Labai skaniai kvepia, patiko pojutis ant kuno - neriebus, o oda tampa labai svelni
      Rasa
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.