Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Magic Motion prostatos masažuoklis Solstice

Prekės ženklas: Magic Motion
0 atsiliepimų
69.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Išmaniosios programos valdomas prostatos masažuoklis, derinantis ergonomiką ir intelektualiąsias technologijas, kad pradedantiesiems ir patyrusiems vartotojams būtų suteikta puiki patirtis. Galingas variklis, švelnus silikonas ir patogus pritaikymas kartu su programa Whats Sense nuotolinio valdymo metu suteikia iš anksto nustatytą vibracijos režimą, pagal muziką, rankomis pieštus valdymo režimus ir interaktyvią balso, paveikslėlio ir teksto informaciją.

Specialiai išlenktas taip, kad pasiektų prostatą ir intensyviai ją stimuliuotų. Pagamintas iš saugaus kūnui silikono, kuris pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, bekvapis, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Įkraunamas, dėl to kur kas ilgaamžiškesnis ir galingesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Atsparus vandeniui, dėl to galėsite naudoti ir duše. Lengvas ir patogus valdyms solo partijai, arba galite perduoti konkrolę į antrosios pusės rankas.

Programėlę nemokamai atsisiųsti galite App Store ir Google Play.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: Silikonas, ABS

Matmenys: 13,2 cm x 3,3 cm x 9,8 cm

Įterpiamas ilgis: 9,9 cm

Svoris: 92 gramai

Funkcijos: 7 vibracijos režimai įrašyti, kitus susikursite programėlės pagalba

Įkraunamas USB jungtimi

Įkrovimo laikas: 120 min

Naudojimo laikas: 90 min

Belaidis ryšys: Bluetooth 4.0

Spalva: juoda

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.