Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Klitoriaus stimuliatorius Satisfyer Pro 2 Vibration

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
78.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Galingas klitoriaus stimuliatorius, naudojantis oro siurbimo bangas, sukurdamas vakuumo technologiją, beveik neliesdamas klitoriaus. Turi du motorus, vienas skirtas vibracijai, kitas slėgio bangoms. Valdomas mygtukais, esančiais ant pagrindo, vienas kontroliuoja slėgio bangas, kitas vibraciją. Galėsite pati pasirinkti kurias funkcijas norite išbandyti. Jei norite vienu metu įjungti slėgio bangas ir vibraciją, palaikykite abu mygtukas įspaudę ir aktyvuokite funkcijas. Dabar laikykitės, nes pojūčiai bus neapsakomai intensyvūs!

Silikoninis antgalis apgaubia klitorių, jo viduryje juntamos slėgio bangos, neleidžiančios Jums išsisukti nuo orgazmo! Antgalis pagamintas iš kūnui saugaus silikono, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, maloniai priglunda prie odos. Jis lengvai nuimamas ir nuplaunamas. Stimuliatorius kompaktiško dydžio, patogus laikyti rankoje ir manevruoti. Atsparus vandeniui, taigi galėsite naudoti vonioje arba duše. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: ABS / silikonas

Ilgis: 16 cm

Funkcijos: 11 slėgio bangų / 10 vibracijos nustatymų

Pridedamas magnetinis USB įkroviklis

Įkrovimo laikas: 4 h

Veikimo laikas: 60 min

Atsparus vandeniui

Tylus veikimas

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.