Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Įkraunamas vibratorius VOLTA G5 (gervuogė)

Prekės ženklas: Fun factory
0 atsiliepimų
109.95 € 82.46 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Išskirtinio dizaino vibratorius, skirtas klitoriui, lytinėms lūpoms, peniui, speneliams ir kitoms erogeninėms zonoms, dėl to bus puikus draugas porelių žaidimams. Galingas bei tylus motoras, turi 6 vibracijos greičius ir 6 režimus. Šio dinamiško vibratoriaus dėka suintensyvinsite savo seksulinį gyvenimą, kadangi jo ritminiai judesiai suaktyvina kraujo tėkmę ir padidina jautrumą, todėl stimuliacija bus kur kas įdomesnė nei įprastai! 

Pritaikytas išorinei stimuliacijai, dėka savo formos gali vienu metu stimuliuoti dvi zonas. Šaunus pagalbininkas oralinio bei vaginalinio sekso metu, papildomas jaudinimas padeda greičiau pasiekti kulminaciją tiek jam, tiek jai. Ergonomiško dizaino, turi patogią kilpos formos rankeną, leidžiančią lengvai juo manevruoti. Šilkinio švelnumo, glotnus, greitai sušyla, maloniai priglunda prie kūno, įkraunamas magnetiniu įkrovikliu, dėl to yra visiškai atsparus vandeniui.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Fun Factory - viena pirmaujančių sekso žaislų gamintojų Europoje, garsėjanti prekių kokybe ir elegancija.

Medžiaga: 100% medicininis silikonas

Ilgis: 18,9 cm

Skersmuo: 4,7 cm

Svoris: 193 g

Spalva: gervuogė

Funkcijos: 6 vibracijos greičiai ir 6 režimai

Savybės:

Kūnui saugios medžiagos.

Mygtukų rakinimo kontrolė.

Greito sustabdymo mygtukas.

Mygtukų apšvietimas, rodantis akumuliatoriaus veikimą.

Neakytas ir hipoalerginis.

Įkraunamas (įkroviklis pridedamas).

Veikimo laikas - 45 minutes didžiausiu intensyvumu.

Pradinis įkrovimo laikas: 4 - 6 valandos.

100% atsparus vandeniui.

Pagamintas Vokietijoje. 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.