Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

E-stim prostatos masažuoklis Electro Shock

Prekės ženklas: Shots
0 atsiliepimų
138.95 € 111.16 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Prostatos masažuoklis su dvigubu varikliu dar intensyvesniam malonumui. Banguotos formos, yra atšakėlė tarpvietei, ji ir galvutė dengtos stimuliuojančiomis briaunomis. Mygtukai leidžia Jums reguliuoti 10 greičių, 5 greičius elektriniu režimu, kad būtų galima dar labiau stimuliuoti Jūsų jautrias zonas. Šis modelis pateikiamas su nuotolinio valdymo pultu, kuris leidžia Jums ar Jūsų partnerei visiškai paprastai kontroliuoti žaisliuką. Elektrošoko funkcija bus suaktyvinta tik tada, kai briaunotos dalys tuo pačiu metu liečiasi su oda. 

Pagamintas iš silikono, kuris turi šilko švelnumo paviršių, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, ant jo nesikaupia bakterijos, pasižymi antialerginėmis savybėmis, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų, lengva valyti ir prižiūrėti. Įkraunamas USB jungtimi, dėl to kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei baterijomis varomi žaisliukai. 

PASTABA: Nenaudokite E-stim su širdies yda ar širdies stimuliatoriumi be išankstinės medicinos konsultacijos. Nenaudokite E-stim nėštumo metu. Nenaudokite E-stim kartu su degiais daiktais / skysčiais.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: ABS, silikonas

Bendras ilgis: 12,5 cm

Įterpimo gylis: 9 cm

Skersmuo: 3 cm

Funkcijos: 10 greičių, 5 greičiai elektriniu režimu

Įkraunamas USB jungtimi

Įkrovimo laikas: 120 min

Veikimo laikas: 90 min

Pultelio matmenys:  6,5 x 3,5 x 2,3 cm (LxWxH)

Sukimai per minutę: 11000 RPM

Triukšmo lygis: 50 dB

Svoris: 122 g

Spalva: juoda

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.